Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсва като подам газ, падат оборотите на ПХ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря за отговорите.
    Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Koлега нали си от БС бре..... Дай да се видим тия дни да я чуем .... а аз имам една ламбда можем да я сменим да видим дали ще се оправи а и в крайна сметка и по една бира ако пийнем.........
      Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
      Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
      Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Никакъв проблем няма колега,бях ти пратил лично точно по същия повод но не откликна.Прати си номера да ти се обадя,ще има доста почивни дни идната седмица и все ще го измислим.Пиши едно лично
        Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Първоначално публикувано от beili
          Никакъв проблем няма колега,бях ти пратил лично точно по същия повод но не откликна.Прати си номера да ти се обадя,ще има доста почивни дни идната седмица и все ще го измислим.Пиши едно лично
          Готов си колега...
          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Колеги най после да се похваля,че проблема е намерен.Значи гърнето преди ламбдата ми изпуска отнякъде и от там излизат газове,в следствие на което ламбдата се обърква и подава грешна информация на компа и той си прави квото си иска и подава не правилна смес на всеки цилиндър.И от там опушени свещи кабели бобини комутатори и така си върви.Слава богу само свещи и кабели са ми засегнати.Та да знаете от мен никога не допускайте да ви изпуска преди ламбдата.След нея ако ще да гърми но преди нея никога,макар и малка дупчица.Айде успех на всички,дано съм ви бил полезен.
            ITALIAN POWER 155 1.8 TS 8V Lamborghini next

Comment

.

точно днес си оправих гарнитурата на изспускателните където се сливат с двуцевката,и се чудих дали не си въобразявам яе колата като че ли се поуспокои.
              продължавам да се чудя.

Comment

`гърнето преди ламбдата ми изпуска отнякъде и от там излизат газове` - аз що си мисля, че преди сондата няма гърне.
                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1992

Comment

колегата вероятно има предвид меката връзка. това наистина е много важно защото сумати народ си сменят ламбите без ефект.
                  към beli провери дали не смуче въздух около кутията от гумените преходници примерно
                  '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                  '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Е да де за меката връзка става въпрос,но имах предвид и тръбите като цяло.МНОГО Е ВАЖНО.Ходете на свястна диагностика и при хора,които търсят проблема не само да четат показанията на компа.Всеки проблем си има причина и аз щях замалко да сменя сонда,ми се размина.
                    ITALIAN POWER 155 1.8 TS 8V Lamborghini next

Comment

Working...
                    X